Novice, Zadnje od G-SERVER, d.o.o.

ZANIMIVO: Zakaj google uporablja 5400RPM diskovje 30th Oct 2019

Google in njegova tehnologija, Verjetno najbolj prepoznavna blagovna znamka google je v svojih letih uspešno uvajala filozofijo široke distribucije podatkov. Poceni GB podatkov za uporabnike je posledica velikosti sistema in njegove sistemske ureditve z namenom, da poceni in z ogromnimi datacentri zagotovi hitrost in povezljivost. Z ... Preberi več »

Prestavitev strežnika WEB02 1st Oct 2019

Spoštovani uporabniki,

Danes ob 21:00 bomo primorani seliti strežnik WEB02 na najnovejši operacijski sistem.  Selitev je nujna zaradi varnosti. 

Čas selitve: 20-30min

Ekipa G-SERVER d.o.o.

Brezplačno gostovanje Elektronske pošte www.predalcek.com 20th Sept 2019

Obveščamo Vas, da smo odprli brezplačen servis za gostovanje elektronske pošte. Zagotovite si končno kvalitetno brezplačno pošto, ki skrbi za vašo varnost in ne vsebuje reklam in drugih motenj. 

Obiščite https://www.predalcek.com

Vzdrževalna dela na mednarodnih povezavah 29th Aug 2019

Dne 31.8.2019 ob 06:30 bodo potekala vzdrževalna dela na mednarodnih povezavah. Hkrati bo potekala nadgradnja povezave in aktivacija novih varnostnih sistemov. Ob tem povdarjamo, da promet do SIX vozlišča ne bo moten!

Dolžina prekinitve: 5 min

Ekipa G-SERVER d.o.o.

Kako pri nas strani delujejo hitreje? 1st Aug 2019

Zakaj je gostovanje v našem okolju hitro in transparentno! Zavedamo se, da je hitrost nalaganja spletne strani pomembna za obiskovalca in ponudnika, ki mora zagotavljati kvalitetne in hitre storitve. To v praksi pomeni prikazovanje spletne strani v "doglednem času". Seveda na koncu ni vse odvisno od strežnika, vendar ponudnik lahko zagotovi, ... Preberi več »

gostovanje elektronske pošte 31st Jul 2019

Gostovanje elektronske pošte je z dnem 30.7.2019 aktivirano, pakete preverite na :

 

https://www.g-server.com/e-mail-gostovanje.php

 

 

Nadgrajen strežnik marty.g-server.com 12th Jul 2019

Nadgradili smo strežnik za spletno gostovanje marty.g-server.com

  1. nadgrajeni PHP moduli od 5.2 do 7.3
  2. nadgrajen spletni strežnik
  3. optimiziran pagespeed optimizator
  4. nadgrajeno virtualno okolje za hitrejše delovanje

Ekipa G-SERVER d.o.o.

Brezplačna Email storitev PREDALCEK.COM 3rd Jul 2019

Spoštovani uporabniki, s 1.9.2019 pričenjamo z brezplačnim sistemom elektronske pošte predalcek.com. Gre za popolnoma brezplačno storitev, ki omogoča dodelitev elektronske pošte karkoli@predalcek.com vsakemu, ki si to zaželi. Gre predvsem za storitev, ki smo jo hoteli pričeti uporabljati pred 10 leti, vendar jo zaradi poslovnih razlogov ... Preberi več »

E-MAIL gostovanje - znani prvi paketi! 3rd Jul 2019

Gostovanje E-MAIL predalov je na voljo za uporabnike, ki želijo na varno shranjevati svoja elektronska sporočila in koledarje. Paketi omogočajo vse napredne možnosti pregledovanja in pošiljanje elektronsko pošte iz vseh naprav. Najnaprednejšo SPAM filtri pa omogočajo, da je vsiljena pošta stvar preteklosti. PAKETI EMAIL START - 5GB ... Preberi več »

Odsotnost 3.5.2019 - kolektivni dopust 30th Apr 2019

Dne 3.5.2019 je v podjetju kolektivni dopust. Podpora in ostale storitve delujejo nemoteno.