Tehnične zmogljivost

Zagotovljene zmogljivosti

Naši VPS strežniki zagotavljajo enakomerno zmogljivost skozi celoten čas zakupa. Nadzorni sistemi zagotavljajo velik približen fizičnim strežnikom. Razlika med virtualnim in fizičnim strežnikom se vsak leto zmanjšuje. 

Varnost in varovanje

Vsi strežniki so popolnoma izolirano od direktnega dostopa preko spleta. Trudimo se, da sisteme nadgrajujemo in zagotavljamo še večjo varnost in hkrati preprosto uporabo za Vas uporabnike.

Vrhunska strojna oprema

Vsi strežniki so izključno od našega partnerskega proizvajalca IBM in Lenovo, kar pomeni odlično podporo in zanesljivost. G-SERVER d.o.o. ima dostop do najnovejše tehnologije v vsakem danem trenutku.

Povezljivost strežnikov

Naš ponudnik internetnih povezav omogoča direktno povezavo v internet preko več optičnih pvoezav, ki imajo zmogljivost 10Gbit/s ali več. Neodvisnost od glavnih slovenskih internetnih ponudnikov omogoča hitro delovanje in večjo varnost proti DDOS napadom.

Vse kar potrebujete

Smo tukaj, da vam ponudimo hitre, zanesljive in cenovno ugodne storitve.

Varnostne kopije

Omogočamo dva nivoja varnostnih kopij. Prvi se dnevno pojavi v vašem uporabniškem računu cPANEL, kjer lahko z nekaj kliki obnovite podatke. Drugi se shranjuje brez vaše vednsot v ločenih varnostnih sistemih.

Brezplačen SSL

Inteligenten in avtomatiziran sistem na strežniku privzeto aktivira SSL povezavo do vaše spletne strani.

Softaculous

Odličen sistem, ki vsebuje preko 400 spletnih programov, ki se nameščijo in posodabljajo avtomatično.

Nadzorna plošča- cPanel

cPANEL postaja osnovni sistem za spletno gostovanje in VPS strežnike. Testni laboratorij nam omogoča testiranje novih funkcij, ki optimizirajo delovanje vašega strežnika s čim manjšimi porabljenimi sistemskimi sredstvi. 

Imunify360

Sistem podprt z umetno inteligenco, ki skrbi za varnost vaših podatkov in povezave do strežnika.

Performance - LiteSpeed + LSCache

Odličen sistem, ki poskrbi, da je vaša spletna stran hitrejša kot pri konkurenci. Hkrati zagotavlja veliko višjo raven razpoložljivosti in razširljivosti z wordpress, joomla in ostalimi aplikacijami, ki so občutno hitrejše!

Prenos spletne strani

Kontaktirajte nas in spletno stran vam prenesemo brezplačno in hkrati svetujemo kaj je za vas najbolje!

Pokličite nas
+386 59084252
Klepetaj v živo
Eksperti za spletne storitve

Želite namensko podporo?

G-SERVER d.o.o. ima za najzahtevnejše stranke na voljo posebno premium ponudbo, ki omogoča namenski nadzor sistemov ali strežnikov. Odzivni časi za reševanje so odvisni od vaših želja!

Ko potrebujete pomoč, smo vedno tukaj!