Spletno gostovanje

Spletno gostovanje na novih PLESK strežnikih s centralnim upravljanjem

Pri G-SERVER.com smo vklopili že tretji strežnik, ki je sestavni del gruče strežnikov za spletno gostovanje. Zraven ponudbe spletnega gostovanja na directadmin nadzorni plošči, smo se odločili, da uporabnikom ponudimo še večjo zanesljivost in varnost preko PLESK nadzorne plošče. Slednja je sestavljena iz najnovejših rešitev za spletno gostovanje aplikacij joomla in wordpress. WordPress gostovanje ima vključena že vsa orodja, ki skrbijo, da je vaša spletna stran z nekaj kliki ustrezno zavarovana in hitra. Hitrost je pomembna pri uvrstitvi na google uvrščenosti.

Po prestavitvi novih paketov za spletno gostovanje smo opazili močno povečanje naročil za omenjen sistem, ki je posebej priljubljen predvsem zaradi zgoraj naštetih prednosti. Konkurenčna prednost naših sistemov, ki delujejo na HA platformi zagotavlja uporabnikom vrhunsko spletno izkušnjo.

CDN razpoložljivost pri G-SERVER.com paketih.

G-SERVER je z uvedbo spletnih PLESK paketov zagotovil vsem uporabnikom tudi brezplačen dostop do CDN omrežja, ki je integriran v vsak paket, ko je slednji aktiviran. CDN omrežje cloudflare omogoča, da se vaša vsebina enakomerno prikazuje po celotnem svetu, kar posledično pomeni boljšo dosegljivost. V kombinaciji z našimi strežniki na HA platformi je naše gostovanje zmagovalna kombinacija

Kaj pa je HA razpoložljivost?
Strežniki v HA gruči so v primeru izpada avtomatično prestavljeni na delujoč sistem brez posredovanja operaterja.

CroatianEnglishSlovenian