VPS gostovanje

Cloud VPS strežniki v visoko razpoložljivi gruči so strežniki, ki pri nas zagotavljajo najvišjo kakovost. VmWare platforma zagotavlja strojno virtualizacijo vaših VPS strežnikov. Od najmanjšega do največjega paketa zagotavljamo enako dobro kvaliteto storitev. Kaj pomeni visoka razpoložljivost ali HA? Za zagotavljanje visoke razpoložljivosti uporabljamo več strežnikov in diskovnih polj med različnimi podatkovnimi centri. V primeru okvare se dotični VPS strežniki preselijo na razpoložjivo opremo in nadaljujejo z delovanjem. Za še večjo zanesljivost uporabljamo preventivno HA gručo.

Povprašajte po naših storitvah

G-SERVER VPS strežniki prinašajo kvaliteto, varnost, hitrost in zanesljivost v vaše poslovanje. VPS strežniki so prava izbira za tiste, ki želijo imeti zagotovljena sistemska sredstva in visoko odzivnost. Kaj je razlika med običajnim in VPS gostovanjem? Na deljenem gostovanju si sistemske vire po veliki večini delite z ostalimi uporabniki na strežniku. VPS paravirtualizacija pri G-SERVER.com pa prinaša popoln nadzor nad zakupljenimi storitvami. Pri tem Vam pomagajo naši strokovnjaki, ki vam svetujejo za pravilno izbiro strežnika in programske opreme. VPS strežnik priporočamo pod naslednjimi pogoji:

 1. potrebujete konstantno odzivnost,
 2. imate nameščene lastne strežniške aplikacije,
 3. potrebujete prilagoditve operacijskega sistema,
 4. vaše podjetje ali storitev raste / nadgradnje.
Naše VPS gostovanje se razlikuje od ostalih pri načinu, kako virtualni strežnik koristi sistemska sredstva. Konkurenčni produkti uporabljajo LINUX KVM sisteme, ki so cenejši in manj zanesljivi, pri nas pa se uporablja paravirtualizacijsko okolje, ki je namenjeno profesionalnim rešitvam. Še vedno niste prepričani?  kontaktirajte nas in pripravili vam bomo ponudbo za najustreznejšo rešitev!

 •  Lastni strežnik
 •  Vrhunska dosegljivost
 •  Varnost

 •  Prilagodljivost
 •  Redno preverjanje delovanja
 •  Lokacija v Sloveniji

 •  Konkurenčna prednost zaradi HA
 •  Dinamično prilagajanje strojne opreme vašim zahtevam
 •  Profesionalna administracija in podpora
Cog

Cluster strežniki modela IBM X in Lenovo

Umbrella

Preprosto podatkovno polje z dvojnim varovanjem

Desktop

VmWare profesionalni sistem nadzora virtualizacije

Piggy Bank

Ugodna ponudba, kjer privarčujete

Diamond

Profesionalna programska oprema za varnostno kopiranje

Database

Vsa oprema je ločena od ostalih ponudnikov v kolokaciji

CD Disc

Lastna stikala v kolokaciji in ločena 2 x 10 Gbit/s povezava

Case

Ločen požarni zid za nadzor sistemov