VPS gostovanje na zmoglji strojni opremi

VPS gostovanje je sedaj dostopno in še hitrejše, kot si mislite!

Spletno gostovanje, VPS gostovanje ali namenski strežniki se verjetno sprašujete? G-SERVER zadnja leta nadpovprečno veliko vlaga v razoj spletnih sistemov in nakupa vrhunske strojne ter programske opreme.

VPS strežniki z vedno boljšo tehnologijo virtualiziranja omogočajo, da je razlika med namenskimi in virtualimi strežniki medno manjša. Pri G-SERVER-ju smo prepričani, da je za 98% uporabnikov razlika neopazna. Osnova za dobro virtualizacijo je strojna oprema, ki mora učinkovito sodelovati s programsko opremo, ki skrbi za delovanje VPS strežnikov.

G-SERVER VPS strežniki delujejo izključno na IBM in Lenovo strojni opremi za katero je znano, da je hitra in še posebej zanesljiva.

Vaši VPS strežniki zato deluje hitreje kot pri konkurenci in še bolj zanesljivo. Za osnovno vzdrževanje poskrbimo kar sami, saj vam v vključenem paketu mesečno posodobimo kritične sistemske funkcije.

Zakaj bi vam brezplačno vzdrževali strežnik?

V prvi vrsti nam je pomembno, da strežnik deluje čim bolj neopazno. V osnovi uporabnikom ob nakupu opravimo osnovno optimizacijo in namestimo požarni zid, da je zagotovljeno osnovni varnosti. Zavedati se pa moramo, da je vzdrževanje strežnika odgovorna naloga in tudi našemo podjetju je v interesu, da je strežnik varen, kar pozitivno vpliva na celotno infrastrukturo.

Imate pri ostalih ponudnikih občutek, da cena raste?

Verjamemo, da imate tudi slabe izkušnje in zato pri G-SERVER dobite vsak mesec ali leto enako ceno, kot prvo leto/mesec zakupa.

Smo večje podjetje, ki potrebuje 24/7 upravljanje in nadzor nad VPS strežniki

Z veseljem poskrbimo tudi za večja podjetja, ki jih pri nas ni malo. V kolikor želite je naša storitev na voljo 24/7 s proaktivnim nadzorom vaših sistemov. V sklopu 24/7 proaktivnega nadzorna je na voljo tudi  neomejena podpora in neomejeno število posodabljanj strežnika. Skratka, poskrbimo, da je vaš sistem varen in deljoč 24/7. Odzivni časi za tovrstno podporo so znotraj 15 minut.

 

 

CroatianEnglishSlovenian