Gostovanje

Spletno gostovanje smo z dolgoletnimi izkušnjami pripeljali v sam vrh spletnih storitev. Za naše strežnike skrbijo vrhunski strokovnjaki iz področja LINUX in Windows sistemov. Razvojna ekipa skrbi, da je tehnologija spletnih storitev vedno v koraku z najnovejšimi trendi. G-SERVER.com blagovna znamka je sinonim za zanesljivost in prilagodljivost uporabniku.

Spletno gostovanje

  •  Varno in zanesljivo gostovanje
  •  Strokovna in prijazna podpora
  •  Profesionalna strojna oprema

  •  Brezplačna selitev vaših strani k nam
  •  Izdelovanje varnostnih kopij
  •  Ugodna cena

  •  DirectAdmin in Plesk nadzorna plošča
  •  Strojna in programska oprema najvišje kakovosti
  •  Hitri strežniki
Cog

Enostavno upravljanje

Na voljo je uporabniški vmesnik in nadzorna plošča, kjer lahko enostavno v vsakem trenutku upravljate z zakupljenimi storitvami.

Umbrella

Popolna varnost

Za varnost skrbijo različne stopnje požarnih zidov in najnovejša aktivna zaščita, ki v realnem času krpa luknje ranljivih aplikacij. G-SERVER skrbi za stalen razvoj Linux strežnikov in sodeluje s tujimi strokovnjaki za razvoj spletnih storitev. Naša konkurenčnost je v znanju in novih tehnologijah, ki jih uvajamo v koriščene storitve.

Spletno gostovanje na naših strežnikih avtomatično optimizira prikazovanje tvoje spletne strani in jih googlu prikaže optimalno za visoko uvrstitev. Popolnoma nastavljiva NGINX podpora omogoča super hitrost tudi za zahtevne projekte

Database

100% delovanje strežnikov

Spletno gostovanje vaše spletne strani je pomembno za nemoteno poslovanje. Najbolj pomembeni pri spletnem gostovanju sta strojna in programska oprema, ki sta pri G-SERVER.COM najvišje kakovosti. Skrbimo, da naši uporabniki gostujete na najnovejših strežnikih z najnovejšo programsko opremo, ki je optimizirana za gostovanje spletnih strani. Vi se usmerite v poslovanje, naša naloga pa je, da poskrbimo za ostalo.  

Ring

Učinkovita podpora

Podpora uporabnikom vam je na voljo na tel. št. 059 084 252, email podpora@g-server.com, lahko pa nam tudi pustite sporočilo preko chat aplikacije. Zahtevek za tehnično pomoč lahko oddate v uporabniškem vmesniku https://servis.g-server.com ali preko kontaktnega obrazca na naši spletni strani (link na helpdesk).

Odlično! Kot podjetnik nimam časa, da bi se ukvarjal s podrobnostmi pri načrtovanju vzpostavitve spletne prisotnosti našega podjetja. G-server nam je zelo pomagal z nasveti in podporo.
UserAndrej P.
Zanesljivo gostovanje, nobenih problemov s prikazovanjem moje spletne strani.
UserMiha V.

sl Slovenian
X