Spletno gostovanje

G-SERVER.com strežniki za spletno in VPS gostovanje so locirani v dveh ločenih centrih, ki so med seboj povezani z 10Gbit/s optičnimi povezavami. Na voljo imamo tudi SIX (Slovenian Internet Exchange) povezavo do 10Gbit/s, kar nam omogoča najhitrejše povezovanje vaših storitev v Sloveniji. 11 vrhunskih IBM strežnikov s profesionalnimi diskovji IBM/lenovo vam omogočamo najhitrejše delovanje storitev. Na voljo imamo lasten nabor IPv4 in kmalu IPv6 naslovnega prostora, ki nam omogoča rezervacijo večjega števila IP-jev.

Spletno gostovanje

  •  Varno in zanesljivo gostovanje
  •  Strokovna in prijazna podpora
  •  Profesionalna strojna oprema

  •  Brezplačna selitev vaših strani k nam
  •  Izdelovanje varnostnih kopij
  •  Ugodna cena

  •  DirectAdmin in Plesk nadzorna plošča
  •  Strojna in programska oprema najvišje kakovosti
  •  Hitri strežniki
Cog

Enostavno upravljanje

Na voljo je uporabniški vmesnik in nadzorna plošča, kjer lahko enostavno v vsakem trenutku upravljate z zakupljenimi storitvami.

Umbrella

Popolna varnost

Za varnost skrbijo različne stopnje požarnih zidov in najnovejša aktivna zaščita, ki v realnem času krpa luknje ranljivih aplikacij. G-SERVER skrbi za stalen razvoj Linux strežnikov in sodeluje s tujimi strokovnjaki za razvoj spletnih storitev. Naša konkurenčnost je v znanju in novih tehnologijah, ki jih uvajamo v koriščene storitve.

Ali ste veseli, da G-SERVER spletno gostovanje optimizira in izboljša google pozicijo? Strežniki optimizirani tudi za wordpress in joomla gostovanje. Popolnoma nastavljiva NGINX podpora omogoča super hitrost!

Database

100% delovanje strežnikov

Spletno gostovanje vaše spletne strani je pomembno za nemoteno poslovanje. Najbolj pomembeni pri spletnem gostovanju sta strojna in programska oprema, ki sta pri G-SERVER.COM najvišje kakovosti. Skrbimo, da naši uporabniki gostujete na najnovejših strežnikih z najnovejšo programsko opremo, ki je optimizirana za gostovanje spletnih strani. Vi se usmerite v poslovanje, naša naloga pa je, da poskrbimo za ostalo.  

Ring

Učinkovita podpora

Podpora uporabnikom vam je na voljo na tel. št. 059 084 252, email podpora@g-server.com, lahko pa nam tudi pustite sporočilo preko chat aplikacije. Zahtevek za tehnično pomoč lahko oddate v uporabniškem vmesniku https://servis.g-server.com ali preko kontaktnega obrazca na naši spletni strani (link na helpdesk).

Odlično! Kot podjetnik nimam časa, da bi se ukvarjal s podrobnostmi pri načrtovanju vzpostavitve spletne prisotnosti našega podjetja. G-server nam je zelo pomagal z nasveti in podporo.
UserAndrej P.
Zanesljivo gostovanje, nobenih problemov s prikazovanjem moje spletne strani.
UserMiha V.