Domene

Izbira domene je prvi korak pred izbiro spletnega gostovanja

Registriraj domeno


Registrirajte .si lastno domeno, preden jo nekdo registrira namesto vas! Naše podjetje omogoča registracija vseh glavnih domenskih končnic, zato je izbira spletnih domen hitra in enostavna. Preverite proste domene preko iskalnika na spletni strani in izkoristite možnosti, ki vam jih ponudi naš čarovnik za registracijo domen. Registracija spletne domene je osnova za kvalitetno in učinkovito spletno stran.

Cenik domen

Pomembno je, da izberete pravo domeno! V primeru ustanavljanja podjetja ali blagovne znamke je pomembno, da skrbno izberete domeno, ki bo odsev in prepoznavnost vašega posla. S tem si boste pridobili hitro prepoznavnost pri vaših bodočih strankah in poslovnih partnerjih. Najbolj prepoznavna domena .si v Sloveniji ni tudi edina. Priporočamo. da si za zagotovitev stabilnosti registrirate še vsaj spletno domeno .com in .EU. Z registracijo domene si boste zagotovili, da konkurenca ne bo morala kopirati vašega posla ali predstavljati lažnih ponudb. Vsaka registracija domene prinaša še:

  • napredni vmesnik, kjer urejate vse parametre spletne domene,
  • podporo za uporabnike,
  • brezplačno DNS gostovanje,
  • brezplačno uporabo cloudflare tehnologije
  • ugodnosti pri večjem številu domen.


Registracija domene

Še nimate svoje domene?

Pomembne informacije je potrebno skrbno varovati. Prav tako so pomembni podatki, ki jih vpišete v samo spletno domeno. V kolikor imate bojazen, da so vaši podatki vidni v WHOIS bazi podatkov imamo za vas rešitev. Izkoristite nakup WHOIS zaščite podatkov, ki vas ščiti pred nedovoljenim kopiranjem vaših podatkov iz javno dostopne baze WHOIS. Zaščito enostavno izberete tekom registracije spletne domene.

Podaljšanje domene

Želite podaljšati svojo domeno?

Prenos domene

Domeno lahko prenesete k nam in si zagotovite upravljanje vseh storitev na enem mestu.

sl Slovenian
X