Delo med prazniki v podjetju G-SERVER.com

Spoštovani uporabniki,

zaradi kolektivnih dopustov in prazničnim dnem je delovni čas podjetja sledeč.

  • zadnji dve soboti v mesecu 22.12 in 29.12 – ODPRTO
  • zadnja dva ponedeljska v mesecu 24.12 in 31.12 – ZAPRTO

Prosimo, da glede na delovne dneve upoštevate poteke vaših storitev in ustrezno predčasno poravnate odprte obveznosti.

 

hvala za razumevanje in srečno 2019!

 

Nadgradnje gostovanja in povezav v letu 2019

VPS gostovanje na zmoglji strojni opremi

VPS gostovanje je sedaj dostopno in še hitrejše, kot si mislite!

Spletno gostovanje, VPS gostovanje ali namenski strežniki se verjetno sprašujete? G-SERVER zadnja leta nadpovprečno veliko vlaga v razoj spletnih sistemov in nakupa vrhunske strojne ter programske opreme.

VPS strežniki z vedno boljšo tehnologijo virtualiziranja omogočajo, da je razlika med namenskimi in virtualimi strežniki medno manjša. Pri G-SERVER-ju smo prepričani, da je za 98% uporabnikov razlika neopazna. Osnova za dobro virtualizacijo je strojna oprema, ki mora učinkovito sodelovati s programsko opremo, ki skrbi za delovanje VPS strežnikov.

G-SERVER VPS strežniki delujejo izključno na IBM in Lenovo strojni opremi za katero je znano, da je hitra in še posebej zanesljiva.

Vaši VPS strežniki zato deluje hitreje kot pri konkurenci in še bolj zanesljivo. Za osnovno vzdrževanje poskrbimo kar sami, saj vam v vključenem paketu mesečno posodobimo kritične sistemske funkcije.

Zakaj bi vam brezplačno vzdrževali strežnik?

V prvi vrsti nam je pomembno, da strežnik deluje čim bolj neopazno. V osnovi uporabnikom ob nakupu opravimo osnovno optimizacijo in namestimo požarni zid, da je zagotovljeno osnovni varnosti. Zavedati se pa moramo, da je vzdrževanje strežnika odgovorna naloga in tudi našemo podjetju je v interesu, da je strežnik varen, kar pozitivno vpliva na celotno infrastrukturo.

Imate pri ostalih ponudnikih občutek, da cena raste?

Verjamemo, da imate tudi slabe izkušnje in zato pri G-SERVER dobite vsak mesec ali leto enako ceno, kot prvo leto/mesec zakupa.

Smo večje podjetje, ki potrebuje 24/7 upravljanje in nadzor nad VPS strežniki

Z veseljem poskrbimo tudi za večja podjetja, ki jih pri nas ni malo. V kolikor želite je naša storitev na voljo 24/7 s proaktivnim nadzorom vaših sistemov. V sklopu 24/7 proaktivnega nadzorna je na voljo tudi  neomejena podpora in neomejeno število posodabljanj strežnika. Skratka, poskrbimo, da je vaš sistem varen in deljoč 24/7. Odzivni časi za tovrstno podporo so znotraj 15 minut.

 

 

ASP Windows spletno gostovanje

G-SERVER vrhunsko ASP.net gostovanje na ločenih strežnikih

Vsi vemo, da jabolk in hrušk ni dobro mešati. Prav tako velja za linux in windows pletna gostovanja, ki se zaradi določenih specifikacij razlikujeta. V ta namen smo aktivirali .ASP strežnike, ki uporabljajo Windows okolje in pa PLESK nadzorno plošči, ki skrbi, da je vaše gostovanje hitro, varno in predvsem zanesljivo. V kolikor imate pri nas zakupljeno LINUX gostovanje z dodatnim zakupom Windows okolja ne boste opazili bistvene razlike. Posledično bo za vas upravljanje dveh različnih gostovanja popolnoma enako brez dodatnega učenja.

Pri G-SERVER skrbimo, da uporabniki na enem mestu pridobite vse potrebne storitve in vas hkrati pri tem podpiramo z našimi bogatimi izkušnjami. V kolikor je storitev spletnega gostovanja za vas premalo, vam lahko vse omenjene storitve brezplačno preselimo na VPS strežnik, ki si ga lahko prilagodite povsem po vašim potrebam!

Registracija domen

Kaj je spletna domena in zakaj jo registrirati pri G-SERVER.com?

Pri G-SERVER.com se že leta trudimo ohranjati kvalitetne spletne storitve in prav vi uporabniki z zaupanjem v naše podjetje prispevate k razvoju spletnih storitev. Sama registracija domene ni na prvi pogled nič posebnega, vendar se mnogi ne zavedajo odgovornosti, ki jo nosimo ravno ponudniki storitev. Vaša domena mora biti najprej registrirana pri ustreznem ICANN pooblaščenem registrarju, ki skrbi, da bo domene resnično varna pred zlorabami. Ob prejemu plačila na naš transakcijski račun sistem avtomatično registrira domeno, ki ste jo vi naročili preko našega uporabniškega vmesnika. Pri tem se upošteva podatke, ki ste jih izbrali v povezavi z vašo novo domeno. G-SERVER skrbi za varnost vaših podatkov in v ta namen nikomur ne izdajamo listo spletnih domen tretji osebi, ki podatke izkoristi v namen oglaševanja.

Cene spletnih domen so različne, kot so različni ponudniki spletnih storitev. V kolikor se delo opravlja profesionalno in uporablja ustrezno opremo je potrebno, da ima podjetje ustrezen “cashflow”. Ponudniki z nizkimi cenami na žalost ne nudijo ustrezne varnost in obdelovanje osebnih podatkov na žalost stane. Izberite varnost in skrb za vaše podatke. G-SERVER po novem GPDR zakonu v osnovi ne razkriva podatkov v WHOIS podatkovni bazi v skladu z dogovorom ponudnikom ICANN.

 

Spletno gostovanje

Spletno gostovanje na novih PLESK strežnikih s centralnim upravljanjem

Pri G-SERVER.com smo vklopili že tretji strežnik, ki je sestavni del gruče strežnikov za spletno gostovanje. Zraven ponudbe spletnega gostovanja na directadmin nadzorni plošči, smo se odločili, da uporabnikom ponudimo še večjo zanesljivost in varnost preko PLESK nadzorne plošče. Slednja je sestavljena iz najnovejših rešitev za spletno gostovanje aplikacij joomla in wordpress. WordPress gostovanje ima vključena že vsa orodja, ki skrbijo, da je vaša spletna stran z nekaj kliki ustrezno zavarovana in hitra. Hitrost je pomembna pri uvrstitvi na google uvrščenosti.

Po prestavitvi novih paketov za spletno gostovanje smo opazili močno povečanje naročil za omenjen sistem, ki je posebej priljubljen predvsem zaradi zgoraj naštetih prednosti. Konkurenčna prednost naših sistemov, ki delujejo na HA platformi zagotavlja uporabnikom vrhunsko spletno izkušnjo.

CDN razpoložljivost pri G-SERVER.com paketih.

G-SERVER je z uvedbo spletnih PLESK paketov zagotovil vsem uporabnikom tudi brezplačen dostop do CDN omrežja, ki je integriran v vsak paket, ko je slednji aktiviran. CDN omrežje cloudflare omogoča, da se vaša vsebina enakomerno prikazuje po celotnem svetu, kar posledično pomeni boljšo dosegljivost. V kombinaciji z našimi strežniki na HA platformi je naše gostovanje zmagovalna kombinacija

Kaj pa je HA razpoložljivost?
Strežniki v HA gruči so v primeru izpada avtomatično prestavljeni na delujoč sistem brez posredovanja operaterja.

CroatianEnglishSlovenian