GOSTOVANJE Z NEKAJ KLIKI:
NADZORNA PLOŠČA, PREPROST NADZOR

Strežniki poganjajo aplikacije joomla, wordpress, magento, Typo3, Xcart ipd. Vse te aplikacije hitro in brez težav namestite preko nadzorne plošče directadmin.

 

Novice in obvestila G-server d.o.o.

2009
17
APR
Nova spletna trgovina v zaključni fazi


Nova spletna trgovina Interstore je že v zaključni fazi in bo uradno objavljena v naslednjem tednu oz. do 25.4.2009.
Nova podoba spletne trgovine je bila zasnovana po mesecih zbiranja mnenj uporabnikov, ki so testirali trenutno različico. Cilj projekta je bil preprost in prijazen nakup iz naslonjača.
Kupci boste lahko že na začetku izbirali med nekaj tisoč artikli in si privoščili samo najboljše.

Obiščite novi spletni center Interstore 25.4.2009 in si zagotovite nakupe s katerimi boste prihranili.
1.6.2009 bomo aktivirali tudi vse obstoječe uporabnike, ki uporabljate naše storitve. Prejeli boste posebne kupone, ki jih boste vnovčili pri vsakem nakupu in tako prihranili še več.

Nova spletna trgovina v zaključni fazi Nova spletna trgovina v zaključni fazi Nova spletna trgovina v zaključni fazi Nova spletna trgovina v zaključni fazi Nova spletna trgovina v zaključni fazi Nova spletna trgovina v zaključni fazi Nova spletna trgovina v zaključni fazi Nova spletna trgovina v zaključni fazi Nova spletna trgovina v zaključni fazi Nova spletna trgovina v zaključni fazi Nova spletna trgovina v zaključni fazi Nova spletna trgovina v zaključni fazi Nova spletna trgovina v zaključni fazi Nova spletna trgovina v zaključni fazi Nova spletna trgovina v zaključni fazi Nova spletna trgovina v zaključni fazi Nova spletna trgovina v zaključni fazi Nova spletna trgovina v zaključni fazi

 
 

Kvalitetna in ugodna izdelava spletnih strani

Izdelava in oblikovanje spletnih strani. Možnost lastnega urejanja in posodabljanja vaših spletnih strani z urejevalnikom gCMS.
Nova spletna trgovina v zaključni fazi

 

na vrh strani

 

Oprostite, a po veljavni zakonodaji vas moramo vprašati ali soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh?

  Podrobne informacije